SPONSORSHIP PROPOSAL

Opportunities for sponsorship

As a sponsor, your company is contributing to our common goals for sustainability. We want to accelerate the positive impact on the industry through collective understandings and actions that will support the industry’s transition from a linear to a circular model.  
As a #GSFW sponsor, you can support our event in several ways. You can find the general sponsor packages in the ppt. and we can develop tailor-made packages to provide you with the highest visibility at the 8th#GSFW.

For any questions about sponsorship and further discussion in this issue, please contact us by this email address: 
president@gsfashionweek.com

Szponzorációs lehetőségek

Szponzorként cége is hozzájárulhat a fenntarthatósággal kapcsolatos közös céljaink eléréséhez. Szeretnénk felgyorsítani az iparágra gyakorolt pozitív hatást olyan kollektív elképzelések és intézkedések révén, amelyek támogatják az ágazat lineáris modellről a körforgásos modellre való áttérését.  
A #GSFW szponzoraként többféle módon is támogathatja rendezvényünket. Az általános szponzori csomagokat a ppt-ben találja, és személyre szabott csomagokat is kidolgozhatunk, hogy a lehető legnagyobb láthatóságot biztosítsuk.

Bármilyen kérdés esetén a támogatással és további megbeszélésekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen az email címen: president@gsfashionweek.com